Thomas Hartmann optræder til STAND-UP I NORD’s Klub Aften – 5. Maj 2022

“You’ll never get a second chance to make a good first impression”

Will Rogers

Man siger et godt førstehåndsindtryk er vigtigt.
Og man må da i sandheden sige at nyheden med at få Stand Up tilbage i Storcenter Nord er blevet taget godt imod fra nær og fjern.
Så spørgsmålet er om man kan omsætte nyhedsværdien omkring STAND-UP I NORD og at folk gerne vil komme og se showet?!


Thomas Hartmann melder sin ankomst

Hvis man skal toppe en lancering af en “comedy klub”, skal der ligesom noget kvalitet på bordet.
Det er høj grad lykkedes os – ved at kunne præsentere Thomas Hartmann som Headliner til vores første Klub Aften nogensinde.
Thomas Hartmann er en institution indenfor dansk stand up og har været aktiv i branchen siden 1996.
Hans meritter er så alen lange at det vil tage for evigt at remse dem alle sammen op.
Thomas var heldigvis fri og har lyst til at kører til Aarhus for at optræde for vores publikum 5. maj – hvilket vi ser rigtig meget frem til.

Men hvor om alting er, så er jeg utrolig glad og stolt over at kunne præsentere en af mine personlige store comedy idoler indenfor Dansk Stand Up

Wikipedia : Thomas Hartmann
Booking – Tryk HER


Jimmy Lauridsen & Jeppe Rode

Som middleact og first Spot, har vi valgt at række ud til to virkelig talentfulde og fuldt ud etablerede komikere i branchen.
Den ene komiker har haft sin gang ved DM i Stand Up i 2018 – Den anden er virkelig en komisk komet!

Jimmy Lauridsen kom i 2018 hele vejen til finalen ved DM i Stand Up – et stærkt felt der dengang blev vundet af Philip Devantier – fuldt fortjent.
Han har siden da haft utallige stand up jobs og var første komiker jeg rettede henvendelse til da jeg skulle sætte line-uppet til 5.maj 2022.
Jimmy er virkelig en sjov fætter, som ikke er hverken bange for at indrage sig selv, sin familie eller måske endda publikum i sin optræden.
Jeg så personligt Jimmy slagte på Aalborg Comedy Club forleden – Så glæd jer!
Booking – Tryk HER

Jeppe Rode er virkelig en komisk komet , som allerede på nuværende tidspunkt i sin stand up karriere har bevist sit værd.
Med en flot 3. plads ved “De nyeste nye” konkurrencen og en fornylig optræden på den mytiske og legendariske Comedy Zoo i København, er Comedy Danmark ved at få øjnene op for dette kæmpe talent indenfor dansk stand Up.
Glæd jer – Jeppe er super skarp i sine observationer og er virkelig virkelig sjov!
*Jeppe Rode har desuden været et makker og trådt til da Hjalte Rytter desværre måtte melde fra af familiære årsager i vores oprindelige line up..
Booking – Tryk HER


Vært: Peter Brandt

Undertegnede, le soussigné, el abajo firmante – eller bare Peter Brandt – “Kendt” iflg. Migogaarhus onlinemediet – ha ha! – Clickbate (see what i did there?!)
Sandheden er nok mest af alt at jeg blot er en fyr på 36 år som i en sen alder er startet med selv at lave Stand Up comedy- og er blevet hooked!

Jeg har fulgt dansk stand up siden starten af 00’erne, da jeg købte min første DVD maskine..
Dengang var der ikke andet end Linje-3 i fjernsynet med overhængende kvindelige højoktavsgrin blandt publikum til følge – suk.

Men da man kunne begynde at købe Stand Up DVD er begyndte rejsen med Dansk Stand Up for mig.
Den ægte varer, 5 på flugt, Farvelagte frustrationer – you name it – alt hvad man som 15-20 årig knægt havde råd til at købe, når der også skulle tankes benz på scooteren, og købes Vestfyn øl i på tanken af og til, blev købt.

Fast forward til i dag står jeg tilbage med en stor skabertrang, lysten til at lave noget gang i gaden og en vision om at Aarhus sagtens kan bærer flere Stand Up Klub Aftner, satte mig på sporet af Storcenter Nord, deres konferencesal og rettede henvendelse til rette personer.

Fordi – jeg husker da jeg og fruen for +10 år siden var til et Stand Up arrangement i konferencesalen i Storcenter Nord.
Vi havde købt billet da vi kunne se at Headlinerne den aften var Michael MC – hvilket var super..
Men det var en ung og håbefuld fyr ved navn Ruben Søltoft som fuldstændig stjal aftenen – (“jeg er et dådyr-joken” mindes jeg fra den aften – correct me if im wrong Ruben..)

Hvorfor var det at der ikke var Stand Up Arrangementer i Storcenter Nord’s Konferencesal længere?
Det satte jeg mig for at undersøge – og nu, her + 2 måneder senere, så er vi altså i salg med billetter til STAND-UP I NORD..
Det er SUPER fedt at der stadigvæk er muligheder for at lave nogle fede arrangementer i Aarhus – men endnu federe at det i dette tilfælde bliver et Stand Up arrangement.

Nå – det var en lang smøre omkring hvorfor, hvordan og hvorledes.
Håber i har læst med så længe..

//Peter Brandt

Ps. husk at købe billet – INDEN DET ER FOR SENT – DET ER EN ORDRE! 🙂

Peter Brandt – Vært ved STAND-UP I NORD
Kontakt: info@standupinord.dk
tlf:. 31474949

BOOK BILLETTER LIGE HER